Projekt „Kluby przyjazne Rodzinom” to oferta bezpłatnych zajęć skierowanych do rodzin z dziećmi w wieku od 0 do 6 lat, zamieszkałych na terenie Dzielnicy Praga Północ.
„Kluby przyjazne Rodzinom” to miejsca, gdzie rodzice mogą przyjść z małymi dziećmi, napić się herbaty z innymi rodzicami, spędzić czas w miłej, przyjaznej atmosferze, podzielić się swoimi doświadczeniami, wyzwaniami i sukcesami dnia codziennego, zasięgnąć porady specjalistów, skorzystać z infrastruktury przystosowanej do potrzeb maluchów, wspólnie pobawić się, atrakcyjnie spędzić czas poza domem, poznając inne rodziny oraz zapewniając swoim pociechom zrównoważony rozwój.
Prowadzimy bezpłatne zajęcia dla rodzin z dziećmi w wieku od 0 do 6 lat, zamieszkałych na Pradze-Północ.
Działamy od 2016r w budynku Klubu Alternatywnego przy 11 listopada 25.
W obecnej III edycji projektu prowadzimy zajęcia w poniedziałki i w piątki w godzinach 9:30 – 12:30.

Udział w projekcie jest nieodpłatny, finansowany ze środków Dzielnicy Praga- Północ m. st. Warszawy.