rodzinna kepa - Ośrodek Charytatywno-Opiekuńczy w Słupnie

Strona główna / Placówki inne / Ośrodek Charytatywno-Opiekuńczy w Słupnie

Ośrodek Charytatywno-Opiekuńczy w Słupnie

Malowniczo położony w kompleksie leśnym Ośrodek Charytatywno-Opiekuńczy, dla wygody wczasowiczów posiada pokoje dwuosobowe, trzyosobowe, oddzielny apartament dla grupy do 8 osób, oraz domek wolnostojący. Każdy z nich wyposażony jest w łazienkę.

Będąca w dyspozycji wczasowiczów, w pełni wyposażona kuchenka samoobsługowa z jadalnią, pozwala we własnym zakresie sporządzić posiłki, co znacząco wpływa na koszty pobytu, ich jakość, pewność świeżości i czystości oraz oszczędność czasu. Grupy  mogą  u nas  zamówić posiłki.

Na terenie ośrodka znajduje się maleńki, niedawno odrestaurowany zabytkowy kościół, w którym można sprawować Eucharystię.10
Ku uciesze dzieci  w ośrodku jest także mini ZOO z owieczkami, kozą i kucykiem. Zwierzęta są przyzwyczajone do ludzi i można je głaskać oraz przytulać.18
Monitorowany obiekt zapewni bezpieczeństwo wczasowiczów jak i ich mienia. Posiadamy pomieszczenia, które zimą służą do przechowywania nart a latem rowerów górskich. Ciągle modernizując obiekt staramy się nadążać za potrzebami wczasowiczów, tworząc obiekt o odpowiednim standardzie dla wygodnego wypoczynku.

tel. 600-345-705   ks. Rafał

lub    tel. (22) 786 01 66