rodzinna kepa - Świece Wielkanocne 2018

Strona główna / Aktualności / Świece Wielkanocne 2018

Świece Wielkanocne 2018

Szczęść Boże,

Czcigodni Księża Proboszczowie, Administratorzy i Rektorzy Parafii Diecezji Warszawsko-Praskiej,Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej zaprasza Czcigodnych Księży oraz osoby odpowiedzialne za Parafialne Zespoły Caritas do składania zamówień do końca tego tygodnia (02 marca 2018 r.) na świece wielkanocne: JAJKO z aplikacją Baranek Wielkanocny (15 sztuk w kartonie), WALEC z aplikacją Baranek Wielkanocny (20 sztuk w kartonie), MAŁY PASCHALIK (80 sztuk w kartonie) .

Złożone przez zamówienie jest zobowiązaniem do zakupu i odbioru świec w Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej.

Przy składaniu zamówienia prosimy o podawanie numeru telefonu do osoby kontaktowej.

In Caritate Christi

Ks. Kamil J. Chojnacki

Świece można nabyć w sekretariacie Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej  przy ul. Kawęczyńskiej 49
od 13 lutego 2018 r. w godz. 9.00 – 12.00 oraz 12.30 – 15.00