Rodzinna Kepa
Nasza kolonia już się rozpoczęła. Krynica Morska przywitała nas w środę 29 czerwca, kiedy to zapoznawaliśmy się z morzem. Drugiego dnia kolonii  zwiedzaliśmy okolicę. Podczas wycieczki mieliśmy spotkanie z dzikami, które są nieodłącznym elementem tutejszego krajobrazu. Podczas pogodnego wieczoru odbyła się prezentacja każdej grupy.
Poranek drugiego dnia spędziliśmy w Krynicy Morskiej, podziwiając piękne widoki wybrzeża bałtyckiego i Zalewu Wiślanego, z tarasu widokowego krynickiej latarni morskiej. Natomiast piękną, słoneczną pogodę  popołudnia wykorzystaliśmy na kąpiel w morzu.

To już połowa naszej kolonii, a atrakcji było co niemiara. Pogoda nam dopisywała, także mogliśmy kąpać się w morzu i budować zamki z piasku. Dbamy również o naszą kondycję fizyczną podczas codziennej gimnastyki porannej. W dniu wczorajszym odbył się drużynowy Dzień Sportu kolonijnego, a w poniedziałek sprawdzaliśmy naszą sprawność na ścieżkach Parku Linowego w Krynicy Morskiej. Wieczorami bawimy się wspólnie podczas pogodnych wieczorów. Pokazaliśmy również nasze umiejętności taneczne na dyskotece kolonijnej. A teraz przygotowujemy się do konkursu Mam Talent,  który odbędzie się w najbliższym czasie.

Nasza kolonia dobiegła końca. Wspólnie przeżyty czas uwieńczyliśmy na zdjęciach. To były niezapomniane chwile

Z Bogiem
kl. Michał Stachera
s. Joanna Krupa