Sprzęt można wypożyczyć:

ul. Kościuszkowców 85a 04-545 Warszawa

czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-16.00

ul. Myśliborska 100 03-185 Warszawa

czynna jest w środy w w godz, 17.00 -19.00 kontakt telefoniczny 22 614 86 33 E-mail:  caritas@pieknamilosc.waw.pl

Szczegóły oraz przyjmowanie zamówień telefonicznie pod nr tel.:  513 295 045 lub mailowo: pzc.feliks@caritas.pl.

Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej ma do przekazania łóżka metalowe szpitalne

Oferowany sprzęt:

Aby wypożyczyć sprzęt należy mieć zaświadczenie lekarskie lub w wypisie szpitalnym że sprzęt jest niezbędny dla chorego oraz do wypożyczenia koncentratora tlenu  o potrzebie stosowania przez chorego tlenoterapii domowej wraz ze wskazaniem dawki podawanego tlenu lub ksero karty informacyjnej wypisu ze szpitala, gdzie w zaleceniach wskazano podawanie tlenu w domu (oryginał do wglądu).   Przed wypożyczeniem należy skontaktować się z osobą odpowiedzialną pod numerem telefonu  513 295 045 oraz dokonać dwóch wpłat:

Pierwsza wpłata – ,,Kaucja za sprzęt rehabilitacyjny 200,00 zł. W tytule wpłaty proszę podać: imię i nazwisko osoby chorej oraz nr inwentarzowy łóżka podany przez wypożyczalnię.

Druga oddzielna wpłata – ,,Darowizna na wypożyczalnię sprzętu medycznego – 60,00 zł. W tytule wpłaty proszę podać: imię i nazwisko osoby chorej oraz nr inwentarzowy łóżka podany przez wypożyczalnię.

Darowizna płatna za każdy miesiąc

Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej ul.Kawęczyńska 49 03-775 Warszawa

Dokumenty do pobrania

Umowa