Wolontariat sportowy | Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej

Wolontariat sportowy

Grupa młodzieży, tworząca drużynę piłkarską, pragnąca rozwijać swoje talenty i sportowe pasje bardzo potrzebuje wsparcia wszystkich ludzi dobrej woli.

Pragniemy propagować zdrowy tryb życia i dawać przykład innym w jaki sposób mądrze i i pożytecznie spędzać wolny czas. Chcielibyśmy pomóc młodzieży i dzieciom objętym opieką w placówkach Caritas Diecezji Warszawsko – Praskiej przekazując im nasze umiejętności i pasje. Wychowanie przez sport, to najlepsze co możemy dać innym. W tym celu bardzo potrzebujemy wsparcia finansowego z Państwa strony, co pozwoli nam pokryć koszty zakupu sprzętu sportowego, wynajmu boisk, treningów czy organizacji zawodów sportowych.

Każda nawet najmniejsza kwota jest na wagę złota.

Przekazanie 1% z podatku

Aby przekazać 1% z podatku należy wypełnić PIT przy pomocy programu (pod tym linkiem) i wskazać cel szczegółowy:

WOLONTARIAT SPORTOWY

1_proc2

Przelew bankowy online

Imię: Nazwisko: e-mail:

Zgoda na rozpowszechnianie wizerunku

[gview file=”http://cdwp.caritas.pl/wp-content/uploads/2016/02/ZGODA-NA-ROZPOWSZECHNIANIE-WIZERUNKU-2x-A5.pdf” height=”400px” width=”1000px” save=”1″]

[gview file=”http://cdwp.caritas.pl/wp-content/uploads/2016/01/Delaracja-wolontariat-sportowy.pdf” height=”400px” width=”1000px” save=”1″]

[gview file=”http://cdwp.caritas.pl/wp-content/uploads/2016/01/Umowa-wolontariat-sportowy.pdf” height=”400px” width=”1000px” save=”1″]