"Wirtualna Choinka" – Daliśmy ludziom prawdziwą radość! | Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej

"Wirtualna Choinka" – Daliśmy ludziom prawdziwą radość!

wchDZIĘKUJEMY wszystkim Mikołajom, dzięki którym ponad 1000 dzieci otrzymało prezenty, a wiele rodzin spędzi Święta w cieple… Już zaczęliśmy rozwozić najcięższy prezent w Polsce, który waży 93 tony!
Zakończyliśmy już akcję „Wirtualna Choinka 2014″. Dziękujemy Wam – naszym Prawdziwym Mikołajom – za zaangażowanie, fundusze oraz czas, jaki ofiarowaliście na przygotowanie prezentów dla dzieci i rodzin.
Troszkę statystyki: 1000 obdarowanych dzieciaków wraz z rodzinami i najcięższy prezent – 93 ton „czarnego złota” – węgla. Nie wiedzieliście, że macie takie serca? Teraz już wiecie, że jesteście prawdziwie hojni, że wielu ludzi wysyła Wam szczere podziękowania i ogarnia Was myślą, a przede wszystkim modlitwą – to Wy daliście im nadzieję i wiarę w to, że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. SZCZEGÓLNIE ZA TO CHCEMY WAM PODZIĘKOWAĆ!
KOCHANI MIKOŁAJOWIE!
Dziękujemy bo bez Was choinka wirtualna nie byłaby realna.
Dziękujemy w imieniu obdarowanych, bo mieliśmy szczęście osobiście widzieć wielką radość i łzy wzruszenia na wielu twarzach.
Dziękujemy wszystkim ludziom dobrej woli, którzy kupili i pięknie przygotowali prezenty.
Dziękujemy wolontariuszom z Caritas DWP i Oazy, którzy nie liczyli swojego czasu i sił.
Dziękujemy Radiu Warszawa i tygodnikowi “Idziemy” za patronat medialny i nagłośnienie akcji.
Dziękujemy wszystkim za szlachetne serca – w Betlejem Nowonarodzonego Jezusa, też przyjęli dobrzy ludzie.

Drodzy Przyjaciele Wirtualnej Choinki,
życzymy Wam wielu Bożych łask od Nowonarodzonego Jezusa.
Dzięki Wam odkryliśmy nasze prawdziwe, polskie Betlejem.
Dziękujemy Wam za Wasze serce, czas, miłość i pamięć o drugim człowieku.

Organizatorzy akcji „Wirtualna choinka – prawdziwy prezent”